• Ελληνικά
  • English
  • Home
  • Συνεργαστειτε μαζι μας

Συνεργαστειτε μαζι μας

H ανάθεση του ρόλου του marketing και των δημοσίων σχέσεων στην MyPublics έχει πολλά πλεονεκτήματα:

mypublics logo small Τεχνογνωσία, εμπειρία, αποτελεσματικότητα, ασφαλείς, δοκιμασμένες επιλογές.

mypublics logo small Χαμηλότερο κόστος λειτουργίας σε σχέση με τα έξοδα διατήρησης ενός στελέχους ή τμήματος εντός της εταιρείας.

mypublics logo small Ευελιξία. Αξιοποίηση των ειδικών για όσο, όταν και με όποιον τρόπο χρειάζεται, χωρίς να δεσμεύεται η επιχείρηση με σχέση εξαρτημένης εργασίας.

mypublics logo small Οικονομία στο διαφημιστικό budget λόγω των εναλλακτικών και δημιουργικών τρόπων προβολής που χρησιμοποιούνται.

mypublics logo small Οικονομία χρόνου για τα στελέχη των πωλήσεων, γεγονός που θα οδηγήσει σε αποδοτικότερη εργασία και κατά συνέπεια σε κέρδη.

mypublics logo small Δημιουργία μιας ομοιόμορφης και ενιαίας εικόνας στη διαφήμιση και την επικοινωνία, η οποία θα οδηγήσει σε σαφή μηνύματα και αναγνωρισιμότητα.

mypublics logo small Συμπέρασμα: Στοχευμένες ενέργειες και όχι πειράματα.

mypublics logo small Πόσο καλά αξιοποιούμε τις διαφημιστικές προτάσεις, πόσο συχνά κάνουμε πράγματα την τελευταία στιγμή και πόσες φορές έχουμε σκεφτεί ότι κάποια διαφημιστική ενέργεια δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα; Ειδικά σε περίοδο κρίσης, δεν υπάρχουν περιθώρια για αστοχίες και πειραματισμούς. Η αποτελεσματική διαχείριση ακόμα και ενός μικρού διαφημιστικού budget, εξασφαλίζει ότι το όφελος που θα αποφέρει, θα είναι πολύ περισσότερο από αυτό που επενδύσαμε για την υλοποίηση του. Αφήστε το, λοιπόν, στα χέρια των ειδικών.

Αναλαμβάνουμε:

mypublics logo small Δημόσιες Σχέσεις

mypublics logo small Marketing

mypublics logo small e-Marketing

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια