• Ελληνικά
  • English

e-marketing

Το διαδίκτυο αποτελεί ένα πεδίο ευκαιριών για τις εταιρείες που ξέρουν να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματά του.

Στην ΜyPublics, δίνουμε μεγάλη  έμφαση στο ηλεκτρονικό Marketing ως εξειδικευμένο εργαλείο Marketing για την προώθηση των στόχων μιας επιχείρησης.

Σχεδιάζουμε και φροντίζουμε την Εταιρική Ιστοσελίδα σας

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας δεν είναι απλή υπόθεση, όσο και εάν φαίνεται. Οι εταιρικές ιστοσελίδες πρέπει να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και προσδοκίες των αποδεκτών τους και να τηρούν τις προδιαγραφές ώστε να ικανοποιούν ακόμα και τις διεθνείς αγορές.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να προσελκύσουμε νέους και στοχευμένους επισκέπτες στο site και κατ’ επέκταση στην επιχείρηση μας; Στην ΜyΡublics σχεδιάζουμε, επιμελούμαστε και αναδιαμορφώνουμε websites εταιρειών με σκοπό την μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητάς τους και, κατ’ επέκταση, την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρείας.

Επενδύουμε στη Βελτιστοποίηση των Μηχανών Αναζήτησης (SEO)


Tο Ιnternet απαιτεί την προσοχή κάθε επιχείρησης που θέλει να προχωρήσει στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον. H ύπαρξη μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, δεν αρκεί. Το ζητούμενο είναι αν οι ενδιαφερόμενοι για παρεμφερείς υπηρεσίες θα καταφέρουν να εντοπίσουν εύκολα αυτή την ιστοσελίδα μέσα από την έρευνα που κάνουν στις μηχανές αναζήτησης (Google κ.α.).

Oι εξειδικευμένοι συνεργάτες της MyPublics γνωρίζουν πολύ καλά αυτό το αντικείμενο και εγγυώνται την ανταγωνιστική παρουσία της σελίδας σας στο διαδίκτυο και τα θετικά αποτελέσματα. Ρωτήστε μας πως!

Δουλεύουμε αποδοτικά με τα social media

Πιστεύετε ότι μπορείτε μόνοι σας να δημιουργήσετε και να αξιοποιήσετε με επιτυχία τη σελίδα στα social media; Η εμπειρία δείχνει ότι υπάρχουν γκρουπς ή fan pages με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, διαδραστική επικοινωνία με τα μέλη, προνόμια, δημιουργικές ιδέες, αξιόλογο και αυξανόμενο αριθμό μελών και συνεχόμενη επικοινωνία. Παράλληλα, υπάρχουν γκρουπς και fan pages κολλημένα σε ένα ελάχιστο αριθμό μελών, χωρίς κανένα ενδιαφέρον και με πιο πρόσφατες ανακοινώσεις πριν από πολλούς μήνες.

Το προφίλ της δικής σας εταιρίας, σε ποιά από τις 2 παραπάνω περιγραφές θέλετε να ανήκει;

Εκτός από το facebook, τα νέα των συνεργατών μας διοχετεύονται με αυτοματοποιημένο τρόπο σε στοχευμένους παραλήπτες μέσα από τα δίκτυα LinkedIn, twitter, youtube, flickr.

Επιπλέον e-Ιδέες

Ε-newsletters, διαφημιστικές καμπάνιες στο διαδίκτυο (web campaigns), on-line διαγωνισμοί και καμπάνιες στα social media, είναι μερικές από τις προτεινόμενες επιλογές για ανταγωνιστική παρουσία στο διαδίκτυο.

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια