• Ελληνικά
  • English
  • Home
  • Δημοσιες Σχεσεις

Δημοσιες Σχεσεις

Πιστεύουμε ότι οι δημόσιες σχέσεις δεν αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά ανάγκη για κάθε επιχείρηση η οποία θέλει να έχει συνεχή επικοινωνία με την αγορά της και να την ενημερώνει τακτικά για οποιαδήποτε εξέλιξη ή βελτίωση την αφορά.

Ξεκινάμε με την στρατηγική δημοσίων σχέσεων

Οι Δημόσιες Σχέσεις και το Marketing λειτουργούν βάσει στρατηγικής, έχουν προκαθορισμένους στόχους και παράγουν μετρήσιμα αποτελέσματα, εφόσον πραγματοποιηθούν μέσα από ένα πλάνο ενεργειών. Πριν ξεκινήσουμε την οποιαδήποτε ενέργεια για τους συνεργάτες μας, προσδιορίζουμε την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουμε ότι κάθε δράση που θα προτείνουμε θα απευθύνεται στο σωστό κοινό, με την κατάλληλη εικόνα  και την ιδανική χρονική στιγμή έτσι ώστε το κάθε ένα ευρώ για επικοινωνία να επενδυθεί με τον αποδοτικότερο τρόπο.

Δημιουργούμε ειδήσεις και ενδιαφέροντα δελτία τύπου

Κάνουμε έρευνα, γράφουμε και διανέμουμε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  δελτία τύπου με ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έτσι πετυχαίνουμε δημοσιεύσεις σε ένα μεγάλο φάσμα από εφημερίδες, περιοδικά, sites, social media και blogs τα οποία κάνουν τους συνεργάτες μας να είναι πάντα στην επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημιουργούμε press kits που εμπνέουν

Το επικοινωνιακό υλικό που ετοιμάζουμε για τους δημοσιογράφους είναι κατανοητό και χρήσιμο για να μπορέσουν να κρατήσουν και να δημοσιεύσουν τις πληροφορίες που χρειάζονται ανά περίπτωση.

Οργανώνουμε δημοσιογραφικές αποστολές με αξέχαστες εμπειρίες

Η προσωπική επαφή των δημοσιογράφων με τους συνεργάτες μας είναι ένα απαραίτητο βήμα για την εξασφάλιση μιας καλής συνεργασίας. Αναλαμβάνουμε την εξολοκλήρου οργάνωση μιας δημοσιογραφικής αποστολής (press trip), ξεκινώντας από την σωστή επιλογή των προσκεκλημμένων, τον σχεδιασμό και την άψογη οργάνωση, τη δημιουργία ξεχωριστής εμπειρίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, την υποστήριξη και τη δημιουργία αμοιβαίου οφέλους για τους συμμετέχοντες και τους συνεργάτες μας.

Πρωτοπορούμε με ΟΝ-LINE δημόσιες σχέσεις

Συμπληρωματικά με τα παραδοσιακά ΜΜΕ, έχουμε επεκτείνει τις συνεργασίες μας σε ένα μεγάλο φάσμα από On-line ΜΜΕ, sites και blogs της Ελλάδας αλλά και διεθνή.

Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει μέσα που προβάλλουν τους συνεργάτες μας μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (social media), δηλαδή το facebook, LinkedIn, twitter, flickr, youtube.

Διοχετεύουμε τα νέα των συνεργατών μας με σύγχρονα κανάλια επικοινωνίας που διαθέτει η MyPublics (web site, blog, facebook, twitter, LinkedIn, flickr κ.α.) τα οποία ανανεώνονται συνεχώς.

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια