• Ελληνικά
  • English
  • Home
  • Η ομαδα μας

Η ομαδα μας

Η ομάδα της MyPublics αποτελείται από τους εξής επαγγελματίες:

Μαρία Παπάζογλου

Μετρά σήμερα 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας, έχοντας εργαστεί σε κορυφαίες πολυεθνικές του τουριστικού κλάδου ως επικεφαλής σε τμήματα δημοσίων σχέσεων και marketing, ενώ το 2008 ξεκίνησε τη δική της εταιρία δημοσίων σχέσεων. Διαχειρίζεται την επικοινωνία για σημαντικούς εταιρικούς πελάτες, έχοντας ξεχωρίσει με πολλά επιτυχημένα case studies. Η Μαρία είναι results oriented και διακρίνεται για την καινοτομία και τη δημιουργικότητά της ακόμα και όταν αναλαμβάνει ένα έργο από το μηδέν διαθέτοντας ελάχιστους πόρους.

Το όνομά της είναι συνδυασμένο με σημαντικές επιτυχίες, όπως π.χ. η εξωστρέφεια της Accenture, η εμπορική ανάπτυξη της ξενοδοχειακής αλυσίδας Club Med, η εικόνα της TUI Hellas, η νέα εικόνα και η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, αλλά και η αναδιοργάνωση των υπηρεσιών και η ανανέωση εικόνας για πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και πιστοποιήθηκε από το Chartered Institute of Public Relations (CIPR) της Μεγ. Βρετανίας. Από το 2014 και μετά σε μια προσπάθεια να οδηγήσει την ίδια αλλά και άλλους ανθρώπους στην κατεύθυνση της αυτοβελτίωσης, ξεκινά σπουδές στο coaching, και πιστοποιείται ως Career & Life Coach, ιδρύοντας το www.mentorascoach.com.

facebook linkedin email


Πάνος Παυλίδης – Marketing Strategy and Business Development

πάνος παυλίδης

Ο Δρ. Πάνος Παυλίδης έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της στρατηγικής ανάπτυξης και των πωλήσεων.  Σε όλη του την επαγγελματική σταδιοδρομία η φιλοσοφία του ήταν ξεκάθαρη: η επιτυχημένη πορεία μίας εταιρείας εξαρτάται από τη συνεχή δημιουργία καινοτομικών προϊόντων/υπηρεσιών και την ικανότητα της να ανακαλύπτει νέες αγορές και πελάτες.

Έχει διατελέσει ερευνητής με αξιοπρόσεκτη παρουσία στο χώρο του marketing, με δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά Journals όπως of Product innovation and Management, Industrial Marketing Management, European Journal of Marketing, Journal of Marketing Management και παρουσία σε επιστημονικά συνέδρια στο εξωτερικό. Κατέχει PhD στο Μάρκετινγκ από το Cass Business  Business School, Λονδίνο. Διετέλεσε Μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Chartered Institute of Marketing U.K. και Product Development Association USA.

 twitter linkedin email


Μάγδα Αποστολίδου – PR & Marketing Assistant

Μαγδα Αποστολίδου

Η Μάγδα Αποστολίδου είναι τελειόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης. Έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στη Διαχείριση Έργων από το Πανεπιστήμιο του Seattle.

Εργαζόταν για πολλά χρόνια στο χώρο των πωλήσεων και του event management, ενώ σήμερα η Μάγδα είναι ενεργό μέλος με καθήκοντα βοηθού PR και Marketing. Η νέα της δουλειά τη βρίσκει σε μια από τις πιο παραγωγικές φάσεις της επαγγελματικής της πορείας, μιας και μέσω της My Publics έχει δυνατότητα να πραγματοποιεί τα «όνειρα» των πελατών της σε πραγματικότητα έχοντας ως συνοδοιπόρους μια ομάδα που τη στηρίζει και τη βοηθά.

email


Αλέξανδρος Βετούλης – Φωτογραφία & Video

Ο Αλέξανδρος άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία και το βίντεο ήδη από το 1987, σε μία ηλικία με έντονη δημιουργική διάθεση και πολλά ενδιαφέροντα. Το 1996 άνοιξε το πρώτο του φωτογραφικό στούντιο στη Νέα Σμύρνη στο οποίο αναλαμβάνει ένα μεγάλο εύρος φωτογραφικών εργασιών. Σήμερα μεταξύ άλλων διατηρεί στούντιο still life φωτογραφίσεων, συστήματα editing φωτογραφίας και βίντεο, όπου αυτός και η ομάδα του από επτά καταξιωμένους φωτογράφους και designers εξυπηρετούν τους πελάτες άμεσα και αποτελεσματικά.

OΑλέξανδρος λέει ότι συνεργασία του με τη My Publics αποτελεί μία ευχάριστη πρόκληση, καθώς μέσα από το ευρύ φάσμα των projects και πελατών της του δίνεται η δυνατότητα σε εκείνον και την ομάδα του να εξελίσσονται συνεχώς.

email url


Αντώνης Χάψας – Software Engineer, Web Developing

Αντώνης ΧάψαςΟ Αντώνης είναι προγραμματιστής απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολείται ενεργά με τους υπολογιστές ήδη από το 1985 σαν μαθητής, σαν φοιτητής μετέπειτα, και εργαζόμενος έως και σήμερα. Αισθάνεται τυχερός γιατί πραγματοποίησε και μετέτρεψε σε πραγματικότητα αυτό που είχε σαν όνειρο από μικρός, να ασχολείται ενεργά με τον μαγικό χώρο της πληροφορικής. Έχει πλούσια εργασιακή εμπειρία καθώς έχει διατελέσει στέλεχος εταιριών πληροφορικής, έχει εργασθεί στο Τμήμα Μηχανογράφησης εργοστασίου γνωστής εταιρίας ρούχων, και από το 2000 εργάζεται σαν προγραμματιστής στο τμήμα Μηχανογράφησης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η εργασιακή του εμπειρία είναι πλούσια με μεγαλύτερη εξειδίκευση στο χώρο των λειτουργικών συστημάτων, αν και προτιμά να δουλεύει με το Linux, βάσεις δεδομένων, Web services, αλλά αυτό που πάντα τον εξιτάρει και του αρέσει να δημιουργεί είναι η κατασκευή ιστοσελίδων, CMS και το SEO. Η αρχή του είναι να πραγματοποιείς το όνειρό σου και ποτέ να μην το εγκαταλείπεις, αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας.

Συνεργάζεται με την MyPublics τα τελευταία χρόνια και αισθάνεται ευτυχής που έχει κοινές απόψεις και οράματα για το μέλλον.«Η επιτυχία είναι ατελείωτο ταξίδι».

email

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με μια ευρεία ομάδα εξωτερικών συνεργατών με εξειδίκευση και κατάρτιση στο αντικείμενο εργασίας τους.

Επικοινωνία

Αθηνα

Αμεση Επικοινωνια